fbpx

Pers

Bio Geert Bril

Geert Bril leert  scholieren, studenten en volwassenen samen met hun ouders en studiemaatjes om slim en gemakkelijk te leren, zodat in korte tijd mooie studieresultaten gehaald kunnen worden, in minder studietijd en met meer plezier.

Tijdens een jarenlange ontdekkingstocht zocht hij de beste en slimste leermethodes bij elkaar en combineerde dit tot een gemakkelijk te door lopen online training.

De nieuwste wetenschappelijke inzichten over hoe mensen leren past hij toe in de online training, bij huiswerkbegeleiding  en ondersteuning. Hij geeft er met veel plezier presentaties en workshops over.

Geert Bril werkte als docent, lesstofontwikkelaar en huiswerkbegeleider bij diverse scholen en opleidingen. Een aantal van deze scholen zijn: Van Hall Larenstein,  NHL/Stenden lerarenopleiding, Het Leeuwarder Lyceum – Piter Jelles,  Montessori High School – Piter Jelles, Vrouwenvakschool Assen en Instituut Stavast te Haren (Gr). Hij heeft ervaring op een brede range schooltypen van vmbo-gt tot en met hbo.

Zelf heeft hij een lange, mammoetwet, leerweg bewandeld. Hij heeft in Hardenberg eerst mavo gedaan, na 1 jaar havo is hij overgestapt naar het atheneum, om af te sluiten op de  Rijksuniversiteit Groningen.

 

Blogs

In zijn blogs op diverse websites geeft hij zijn mening en tips over leren en andere zaken.

 

In de pers

Geplaatste artikelen / opinie

Algemeen Dagblad, 31 maart 2018
Leeuwarder Courant, 24 mei 2018