fbpx

Over mij

Mijn naam is Geert Bril en help je graag om te leren voor je diploma. Ik begon aan de mavo (vroegere vmbo-gt) en eindigde aan de universiteit. Daardoor heb ik van heel veel leraren les gehad. Daar zaten genoeg goede leraren tussen die er voor hebben gezorgd dat ik ook gekozen heb om mijn lesbevoegdheid te halen.

Al tijdens mijn studie verdiende ik geld bij door te werken bij een particulier huiswerkinstituut in Haren (Gr.) Ik heb altijd mensen willen helpen met leren, en dan vooral te helpen met hoe je het leren het beste kunnen aanpakken. Dat zit mij in de genen en dat krijg je er niet uit. Door mijn online modules te volgen leer je een manier van leren die je, je hele leven lang kunt blijven gebruiken.

Online training

De volledige online training geeft houvast en is vooral praktisch. Voer de stappen uit en je gaat meteen handiger en sneller leren. Je kunt ook alleen maar één module doen. De resultaten leveren naast een betere motivatie, ook meer zelfvertrouwen op!

Het online programma bestaat uit theorie en instructie-filmpjes in een eigen beschermde les omgeving. Je kunt de uitleg en de filmpjes altijd weer terugkijken. De training is bedoeld voor:

• ouders van leerlingen op vmbo-gt of -tl, havo, atheneum of gymnasium
• studenten aan het mbo, hbo of universiteit
• volwassenen die een bedrijfsopleiding of cursus volgen.

Volg de hele training met begeleiding

Vanaf €384,- kun je de modules volgen met persoonlijke begeleiding.

Contact